Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Beste cateraar in Utrecht

Josselin’s Catering & Partyservice biedt catering in het westen van Nederland en is te vinden op verschillende locaties voor het verzorgen van uw professionele catering. U kunt bij ons terecht voor catering Utrecht maar ook voor catering in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden. Uiteraard bedienen bij ook alle omliggende plaatsen in deze regio’s. U kunt bij ons terecht voor de catering voor elk type feest; of het nu gaat om een kleinschalig familiefeestje zoals een vrijgezellenfeest of om een groot zakelijk evenement.

Als u kiest voor catering aan huis, op kantoor of op een andere locatie dan heeft dit natuurlijk een groot aantal voordelen. U hoeft zelf geen inkopen te doen voor lekkers bij de borrel, voor het koude of warme eten, voor de bbq of voor een uitgebreide lunch of brunch. Als het om grotere gezelschappen gaat komt u waarschijnlijk borden en bestek te kort alsmede tafels en stoelen. Als een kiest voor catering bij Josselin’s Catering & Partyservice dan regelen we dat allemaal voor u. En u blijft ook niet zitten met een heleboel rommel en afwas want wij zorgen dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Uiteraard hoeft u niet zelf in de keuken te staan en kunt u zich geheel wijden aan uw gasten.

Uitgebreide service in Utrecht

Voor elk type feest of evenement hebben wij wel een geschikt arrangement. U kunt bij ons terecht voor de catering in Utrecht voor een familiefeestje thuis of op locatie maar ook voor een bedrijfsborrel of voor de catering van voor een symposium. Op de website vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten en u kunt ook een uitgebreid overzicht vinden op de website. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies en voor informatie of mailen of direct een offerte aanvragen. Wij bieden onder meer de volgende mogelijkheden voor catering Utrecht en andere plaatsen:

 • hapjes buffet
 • lunch en brunch
 • belegde broodjes
 • borrelgarnituur
 • walking dinner en gangen diners
 • BBQ
 • vegetarisch buffet
 • buitenlandse buffetten
 • warme buffetten
 • koude buffetten
 • combinatie tussen warme en koude buffet
 • high tea
 • drankarrangement
 • nagerechten

Bij het arrangement is altijd inbegrepen extra borden en bestek, de aankleding van de tafels en het opruimen en schoonmaken van de gebruikte artikelen. De gerechten worden geserveerd op mooie borden en spiegels en wij zorgen dat het geheel er stijlvol en aantrekkelijk uitziet. Uiteraard bent u zeker van hoge kwaliteit gerechten.

Catering op maat

Hoewel u een ruime keuze heeft uit tal van arrangementen is het ook mogelijk om catering geheel op maat te laten samenstellen. Immers, geen enkel feest is hetzelfde en u kunt zo uw voorkeuren hebben. Wij stellen graag in overleg met u een arrangement geheel op maat samen. Dit kan gaan om catering die helemaal is afgestemd op uw wensen maar ook uit kleine wijzigingen in de bestaande arrangementen. Omdat wij beschikken over een groot netwerk in Utrecht en omgeving kunnen wij ook adviseren bij de keuze van de locatie indien u dit feest niet bij u thuis of op kantoor wilt laten plaatsvinden.

Drank catering

Naast catering Utrecht met gerechten en hapjes van hoge kwaliteit bieden wij ook goede dranken want bij een feest of evenement hoort natuurlijk ook goede drank. Bij Josselin’s Cateringservice kunt u kiezen uit een uitgebreid drankassortiment waartoe zowel alcoholvrije als alcoholische dranken behoren. Wij kunnen een feestelijk welkomstdrankje verzorgen, bieden een assortiment aan wijnen en bieren maar ook sappen en frisdranken en natuurlijk koffie en thee. De dranken die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit A-merken maar u betaalt altijd een eerlijke prijs. U kunt gebruikmaken van een all-in drankarrangement maar u kunt ook het drankarrangement op maat laten samenstellen. Het is ook mogelijk om koffie en thee uit te breiden met koekjes, cake petitfours of gesorteerd gebak.

Partyverhuur en tentenverhuur

Organiseert u een groter feest en heeft u niet genoeg ruimte thuis of op kantoor dan kan het huren van een tent uitkomst bieden. Bij Josselin’s Cateringservice kiest u uit verschillende mogelijkheden op het gebied van tentenverhuur. En zijn tal van tenten in verschillende afmetingen te huur en u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld en pagodetent, beschikbaar in verschillende groottes. Voor de aankleding van uw feestruimte of partytent kunt u bij ons tal van zaken artikelen huren. Denk aan extra borden en bestek, stoelen en tafels of statafels, aan voorzieningen voor de garderobe, toilet voorzieningen maar ook verlichting en verwarming. Tenslotte kunt u bij ons ook grotere zaken huren zoals vloeren van tapijt of van hout, deuren, schuifdeuren en de benodigde elektronica voor professioneel licht en geluid. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor catering Utrecht kijk dan op de website van Josselin’s Cateringservice of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over catering in Utrecht en omstreken zijn wij te bereiken via telefoonnummer 030 2316244 of e-mail naar info@josselinscatering.nl. Neem een kijkje op onze producten/diensten pagina voor een uitgebreid overzicht. Liever direct een offerte aanvragen? Ga dan naar ons online offerteformulier.

Catering in Utrecht