Catering in Rotterdam

Josselin's Catering regio Rotterdam

Beste cateraar in Rotterdam

Genieten van een heerlijk buffet? Uw gasten in Rotterdam verwennen met de lekkerste hapjes, een high tea, stamppotten of een uitgebreide lunch? Bij Josselin’s Catering & Party Service kan het allemaal. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod op het gebied van catering, compleet verzorgd en van hoog niveau. Een luxe maar ook betaalbare oplossing voor zowel grote als kleine feesten en evenementen, zowel voor zakelijke bijeenkomsten als familiefeestjes. Josselin’s Catering zorgt niet alleen voor de heerlijkste hapjes en gerechten maar doet veel meer. Ook de aankleding van uw feest of (zakelijk) evenement kunnen wij volledig voor onze rekening nemen. Van de keuze van de locatie tot het verzorgen van groen, tafels, stoelen, personele bezetting en het opruimen en de afwas. Een complete verzorging van uw evenement in Rotterdam. Daarnaast bieden wij deze volledige verzorging van uw catering ook op andere locaties waaronder in Leiden, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en regio.

U kiest, wij verzorgen in Rotterdam

Bij Josselin’s Catering & Party Service heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u de catering zelf samenstellen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, immers, het is úw evenement en wij zullen er alles aan doen deze volledig naar uw wensen in te vullen en te verzorgen. Een greep uit ons aanbod:

 • Borrelgarnituur
 • Koude buffetten en warme buffetten, combinaties
 • Buitenlandse en vegetarische buffetten
 • Stamppotten
 • BBQ
 • Walking dinner, gangen diners
 • Nagerechten
 • Belegde broodjes
 • Lunch, brunch, High Tea, belegde broodjes
 • Hapjesbuffet
 • Drank catering

Per categorie bieden wij verschillende arrangementen aan en daarnaast ook altijd catering op maat. Kiezen voor Catering bij Josselin’s betekent kiezen voor ontzorgen. Arrangementen zijn altijd inclusief de benodigde borden en bestek, het serveren van de gerechten op mooie spiegels en schalen, de benodigde serveertafels voorzien van damast en rok en het opruimen en afwassen van de gebruikte artikelen. U hoeft zelf nergens naar om te kijken. Desgewenst kunt u het arrangement uitbreiden met onder meer personele bezetting. Wij ontvangen uw gasten, verzorgen de garderobe, serveren de gerechten uit en doen verder alles wat nodig is om uw feest of bijeenkomst perfect te laten verlopen.

Ook de aankleding van de feestlocatie nemen wij graag voor onze rekening. Wij bieden een keur aan mogelijkheden: groenvoorziening, belichting, media apparatuur, tenten, vloeren, extra sanitaire voorzieningen, garderobes en nog veel meer. Op de website kunt u veel informatie vinden over alle mogelijkheden maar u kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie. Ons telefoonnummer voor catering in Rotterdam en omgeving: (010) 212 1840.

Voorbeelden van catering mogelijkheden

Borrelen op de zaak? Wij presenteren een uitgelezen borrelgarnituur op rvs barokschalen afgedekt met folie in themoboxen. Hapjes blijven zo vers en op smaak. Kies uit verschillende combinaties voor uw borrelgarnituur en stel zelf het garnituur samen. Alleen zoutjes en nootjes? Dat kan natuurlijk ook.

Op het gebied van warme en koude buffetten heeft u een uitgebreide keus. Voor het koude buffet kiest u uit twee varianten: “Hoge Veluwe” en “Mount Colorado”. Beide varianten bestaan uit vlees- en visgerechten, bijgerechten en stokbrood en kruidenboter. Naar wens uit te breiden of te combineren. De warme buffetten zijn eveneens in verschillende settings beschikbaar in tal van varianten waaronder ook buitenlandse buffetten, vegetarisch buffet, stamppotbuffetten of stel een buffet geheel naar eisen wens samen. En wat dacht u van een high tea, een brunch, een hapjesbuffet of een uitgebreid en geheel verzorgd gangen diner?

Meer informatie over Catering in Rotterdam

Bij Josselin’s Catering & Party Service stellen wij u als klant centraal en dit betekent dat wij uw wensen zoveel mogelijk vervullen. Wilt u alles uit handen geven? Geen probleem. Wilt u (een deel van) de catering zelf doen? Ook geen probleem. Het is bij ons ook mogelijk catering benodigdheden te huren: een partytent in tal van maten en uitvoeringen, borden en bestek, extra verlichting, toiletten en andere benodigdheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 126 recensies

 • Jet Van Dijk ★★★★★ een jaar geleden
  Mede dankzij het heerlijke dinerbuffet was de 90e verjaardag van mijn vader een geweldig feest! Alles vers, lekker en goed op temperatuur bij aflevering. Heel eenvoudig te bestellen … Lees verder via de prima website, inclusief de gewenste aanpassing. De medewerker heeft het buffet netjes opgebouwd. Zeker een aanrader!
 • Voorzitter WSCR ★★★★★ 6 maanden geleden
  Voor onze vereniging hadden we in maart 2020 een etentje geregeld voor 50 man. Hiervoor deden we een aanbetaling voor een substantieel bedrag. Helaas trad 2 dagen voor het etentje de … Lees verder corona lockdown in. We spraken toen af dat we het etentje zouden verschuiven naar een moment na de Corona problemen. 2,5 jaar later (oktober 2022) stuurde ik een mailtje naar Josselins dat we er nu wel klaar voor waren om op 15 oktober het feestje te laten plaatsvinden alleen met iets meer personen. Dat was geen enkel probleem en met dat simpele mailtje was alles gewoon netjes voor elkaar en werd het diner geleverd geheel conform afsprak. Van de deelnemers kreeg ik niet dan lovende woorden over de presentatie en kwaliteit van de maaltijd. Ik denk een sterk staaltje van super dienstverlening en hoge kwaliteit.
 • Harry Vergeer ★★★★★ 4 maanden geleden
  1e Kerstdag heeft Josselins Catering met het D'Ardenne buffet ons Kerstdiner voor de familie verzorgd (25 pers). Niets dan lof voor dit bedrijf. Kwaliteit was Top. Hoeveelheid … Lees verder ruim voldoende. Levering precies op de afgesproken tijd. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers die het buffet geplaatst en weer opgehaald hebben. Ik kan Josselins dan ook van harte aanbevelen.

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte formulier

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam