Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

De beste cateraar in Rotterdam

Organiseert u een feest of evenement in of rondom Rotterdam? Dan kiest u het liefste voor een ervaren catering service. Josselin’s is er zo een, met ruim 15 jaar ervaring hoge kwaliteit catering. Daarbij garanderen wij goede service, arrangementen op maat en de beste producten. Met de inzet van onze catering in Rotterdam zal uw feest of gelegenheid zeker slagen. En u hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.

In Rotterdam regelen wij de catering tot in de puntjes

Of het nu om een verjaardag bij u thuis in Rotterdam of een groot feest of zakelijke bijeenkomst gaat: wij regelen de catering graag voor u tot in de puntjes. Dat doen wij in de vorm van smakelijke buffetten, all-in drankarrangementen maar ook de aankleding en bediening. Kortom, u vindt bij Josselin’s Catering alles voor een geslaagd feest of evenement op maat.

Ook catering op locatie mogelijk

Wilt u uw feest of evenement inclusief catering op locatie vieren in of rondom Rotterdam? Dan bieden wij diverse mogelijkheden als het gaat om partytenten en de aankleding ervan. Wat uw wensen ook zijn. Het eindresultaat is bij ons altijd van hoge kwaliteit wat resulteert in tevreden gasten. Laat ze bijvoorbeeld onbeperkt genieten van ons all-in drankarrangement of serveer ze een smakelijk buffet. Onze bediening doet de rest!

Meer informatie over catering in en rondom Rotterdam?

Wij zijn ook inzetbaar in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Bergschenhoek, Schipluiden en Schiedam. Heeft u vragen over catering in Rotterdam? Bel ons gerust via telefoonnummer 010 2121840 of stuur ons een bericht naar info@josselinscatering.nl. Bekijk ons complete catering aanbod op de producten/diensten pagina of vraag direct een online offerte aan.

Catering in Rotterdam