Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Josselin’s partyverhuur

Heeft u binnenkort een feest of evenement en zoekt u naar partyverhuur? Josselin’s Catering heeft alles voor een geslaagd feest in huis. Van het verhuur van tenten tot meubels, de aankleding en het glaswerk. Tot in het kleinste detail verzorgen wij met onze partyverhuur uw feestelijke of zakelijke gelegenheid.

U hoeft nergens meer naar om te kijken

Een geslaagd feest of evenement organiseren, zonder dat u nog ergens naar om hoeft te kijken. Daar zorgen wij graag voor. Met onze 15 jaar lange ervaring en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van
partyverhuur zorgen wij daar voor. Of het nu om een klein gezelschap of groot evenement gaat; zowel voor particuliere als bedrijfsfeesten hebben wij alle partyverhuur die uw feest compleet maakt.

Losse partyverhuur of all-in verhuur

U kunt uiteraard terecht bij ons voor de losse verhuur van artikelen zoals een feesttent, statafels en glaswerk. Maar wij leveren ook all-in party verhuur. In overleg met u stellen wij een pakket samen dat past bij uw feest en het aantal gasten. U hoeft dan nergens meer naar om te kijken. Van de catering tot aan de statafels en al het glaswerk. Onze all-in verhuur is ideaal voor een verjaardag, bedrijfsborrel of trouwerij.

Aankleding locatie en benodigdheden zakelijke bijeenkomsten

Heeft u een geschikte feestlocatie gevonden, maar moet deze nog sfeervol worden aangekleed? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij kleden iedere ruimte feestelijk of sfeervol aan met bloemen, planten, verlichting en tapijten. Voor de zakelijke markt beschikt onze partyverhuur ook over speciale conferentie benodigdheden zoals flip-overs, geluidsinstallatie en een microfoon met standaard.

Meer informatie over Josselin’s partyverhuur?

Wilt u meer informatie over onze partyverhuur of all-in verhuur voor uw feest of evenementen? Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat of om direct te huren via telefoonnummer 030 2316244 of stuur een e-mail naar info@josselinscatering.nl. U kan ook direct een offerte aanvragen via ons online online offerteformulier.