Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Warme buffetten

Alle buffetten zijn inclusief borden, bestek, servetten en buffettafels en worden geserveerd op feestelijke spiegels en/of schalen. Voor een nog feestelijkere uitstraling zullen wij uw buffettafel voorzien damast witte kleden, tafelrok en decoratiemateriaal. Dit alles zonder bijkomende kosten.

Warm buffet Yara

Oud Hollands vispotje
Zalm, kabeljauw diverse groenten in een vissaus
 
Boeuf Stroganoff
Gestoofd rundvlees met paprika, ui, augurk en champignons
 
Filet de porc à la crème
Varkenskophaas met champignonroomsaus
 
Coq au vin
Gestoofde kipvleugels met diversen groenten en rode wijn
 
Pommes Gratin
Aardappels in een roomsaus gegratineerd met geraspte kaas
 
Rijst
 
Hollandse groenteschotel
Verse groenten van het seizoen
 
Mesclum
Diversen sla soorten met pijnboompitten en een frisse dressing
 
Waldorfsalade
Selderie, mandarijn, walnoten, appel
 
Inclusief; borden, bestek, servetten, shafingdishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.
 
Prijs p.p.
20 – 75 € 17,45 excl. / € 18,50 incl.
76 – 125 € 16,51 excl. / € 17,50 incl.
126 – > € 15,57 excl. / € 16,50 incl.

Warm buffet Rianne

Gamba schotel
Gamba’s, courgette, paprika, bosui, taugé, sugar snaps
 
Stukjes gemarineerde zalm in een witte wijn saus
 
Kalfsstoof
Kalfsvlees in een champignon roomsaus
 
Kalkoen medaillons
Gemarineerde kalkoen medaillons in rode portsaus
 
Gemarineerde Lams ham
Voorgesneden, warm geserveerd.
 
Roseval aardappels uit de oven met rozemarijn en knoflook
 
Broccoli quiche
 
Basmati rijst
Bas (geurig) Mati (aarde) rijst hoort door zijn rijke geur en smaak tot de beste rijstsoorten van de wereld
 
Groenten a la chef
Gegrilde bloemkool, aubergine, champignons, paprika met een vleugje olijfolie
 
Frisse fruitsalade
Reepjes ijsbergsla, ruccola, meloen, ananas, druiven, aardbei en balsamico dressing.
 
Waldorfsalade
Selderie, mandarijn, walnoten, appel
 
Inclusief; borden, bestek, servetten, shafingdishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.
 
Prijs p.p.
20 – 75 € 20,28 excl. / € 21,50 incl.
76 – 125 € 19,34 excl. / € 20,50 incl.
126 – > € 18,40 excl. / € 19,50 incl.

Wild buffet (1 oktober tot 15 februari)

Reeschotel
Ree in bospadenstoelen saus
 
Hazenpeper
Gestoofde stukjes haas in een wildsaus
 
Jachtschotel
Combinatie van wild in een potje
 
Fazant a la chef
Stukjes fazant op een bedje van zuurkool
 
Everzwijn in rode wijnsaus
Wildzwijn bout rustig gegaard in o.a. cognac, roggebrood, knoflook , bleekselderij, wortel en ui.
 
Waldorfsalade
Selderij, walnoten, appel, mandarijnen en rozijnen.
 
Wildsalade
Salade met gesmoorde paddenstoelen en noten
 
Roergebakken spruitjes met rode ui, knoflook, paprika en spekjes.
 
Rode kool met appeltjes en stoof peertjes
 
Aardappelpuree, pommes gratin, witte rijst.
 
Inclusief; borden, bestek, servetten, shafingdishes met pastabranders, buffettafels met rok en damast kleden, geserveerd op spiegels en / of schalen. De materialen mogen vuil / veegschoon, retour in de achtergelaten kratten.
 
Prijs p.p.
20 – 75 € 22,17 excl. / € 23,50 incl.
76 – 125 € 21,23 excl. / € 22,50 incl.
126 – > € 20,28 excl. / € 21,50 incl.