Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

De beste cateraar in Leiden

Zoekt u naar een complete catering service in of rondom Leiden? Josselin’s Catering heeft alles in huis voor een geslaagd feest of evenement. Daarbij mag u rekenen op de beste kwaliteit, goede service en hoogstaande producten. Catering in Leiden verzorgen wij al ruim 15 jaar. Door onze ervaring weet u zeker dat uw feest of gelegenheid een succes is. En het voordeel van onze catering is dat u zelf nergens meer naar hoeft om te kijken.

Catering op maat in Leiden

Ons ervaren team regelt alles van A tot Z. Of het nu gaat om de catering voor een huisfeestje of een bedrijfsgelegenheid in Leiden. Wij bieden een keur aan hapjes, complete gerechten, drankjes, feesttenten, toebehoren en een sfeervolle aankleding. Ook het inzetten van professionele bedieningsmedewerkers is mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zorgen wij voor een complete catering op maat.

Een feest op locatie? Geen probleem!

Viert u het feest of evenement ergens op locatie in Leiden, of plaatsen als Zoeterwoude, Rijnsburg, Katwijk, Warmond, Voorhout, Noordwijk of Oegstgeest? Dan bieden wij diverse partytenten, indien gewenst met complete aankleding. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor topkwaliteit en service op maat. Dat merkt u direct als u gebruik maakt van onze catering.

Meer informatie

Meer weten over de catering mogelijkheden in Leiden en omstreken? Bel of e-mail ons gerust, wij helpen u graag verder. Telefoon: 071 5820374. E-mail: info@josselinscatering.nl Voor ons complete catering aanbod gaat u naar onze producten/diensten pagina. Of vraag direct uw offerte aan middels het online offerteformulier.

Catering in Leiden