Catering service

Van borrelgarnituur tot een compleet buffet: Josselin’s catering service verzorgt het allemaal.

Wij bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch of het diner. Daarbij wordt ieder hapje of gerecht met zorg bereid en gemaakt van dagverse producten.

Bij ons laat u uw feest of event van A tot Z verzorgen. Dat houdt in: volop keuze uit goed eten, een uitgebreid drankaanbod en professionele bediening.

Kiezen uit diverse smakelijke catering buffetten

Binnen onze catering service vindt u een aanbod van koude en warme buffetten of complete diners. Maar wij bieden ook hapjes, een lunchbuffet of iets lekkers voor bij de thee of koffie aan. Wilt u uw gasten verwennen met een buitenlands buffet? Kies dan uit smakelijke tapas, Mexicaans, Indonesisch of Italiaans buffet. Toch meer een liefhebber van de Hollandse pot? Dan is onze oer-Hollandse stamppot buffet wellicht wat voor u.

Ruime keuze uit diverse drankarrangementen

Als u kiest voor Josselin’s catering service, dan geniet u niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid dranken aanbod. Van koffie en thee tot een feestelijk welkomstdrankje. Of gewoon een all-in drankarrangement waarbij u geen omkijken meer heeft. Onze catering diensten zijn te boeken met of zonder ervaren bedieningspersoneel. Zij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 126 recensies

  • Jet Van Dijk ★★★★★ een jaar geleden
    Mede dankzij het heerlijke dinerbuffet was de 90e verjaardag van mijn vader een geweldig feest! Alles vers, lekker en goed op temperatuur bij aflevering. Heel eenvoudig te bestellen … Lees verder via de prima website, inclusief de gewenste aanpassing. De medewerker heeft het buffet netjes opgebouwd. Zeker een aanrader!
  • Voorzitter WSCR ★★★★★ 6 maanden geleden
    Voor onze vereniging hadden we in maart 2020 een etentje geregeld voor 50 man. Hiervoor deden we een aanbetaling voor een substantieel bedrag. Helaas trad 2 dagen voor het etentje de … Lees verder corona lockdown in. We spraken toen af dat we het etentje zouden verschuiven naar een moment na de Corona problemen. 2,5 jaar later (oktober 2022) stuurde ik een mailtje naar Josselins dat we er nu wel klaar voor waren om op 15 oktober het feestje te laten plaatsvinden alleen met iets meer personen. Dat was geen enkel probleem en met dat simpele mailtje was alles gewoon netjes voor elkaar en werd het diner geleverd geheel conform afsprak. Van de deelnemers kreeg ik niet dan lovende woorden over de presentatie en kwaliteit van de maaltijd. Ik denk een sterk staaltje van super dienstverlening en hoge kwaliteit.
  • Harry Vergeer ★★★★★ 4 maanden geleden
    1e Kerstdag heeft Josselins Catering met het D'Ardenne buffet ons Kerstdiner voor de familie verzorgd (25 pers). Niets dan lof voor dit bedrijf. Kwaliteit was Top. Hoeveelheid … Lees verder ruim voldoende. Levering precies op de afgesproken tijd. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers die het buffet geplaatst en weer opgehaald hebben. Ik kan Josselins dan ook van harte aanbevelen.

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte formulier

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam