Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Josselin’s Catering service

Van borrelgarnituur tot een compleet buffet: Josselin’s catering service verzorgt het allemaal. Wij bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch of het diner. Daarbij wordt ieder hapje of gerecht met zorg bereid en gemaakt van dagverse producten.

Bij ons laat u uw feest of event van A tot Z verzorgen. Dat houdt in: volop keuze uit goed eten, een uitgebreid drankaanbod en professionele bediening.

Kiezen uit diverse smakelijke catering buffetten

Binnen onze catering service vindt u een aanbod van koude en warme buffetten of complete diners. Maar wij bieden ook hapjes, een lunchbuffet of iets lekkers voor bij de thee of koffie aan. Wilt u uw gasten verwennen met een buitenlands buffet? Kies dan uit smakelijke tapas, Mexicaans, Indonesisch of Italiaans buffet. Toch meer een liefhebber van de Hollandse pot? Dan is onze oer-Hollandse stamppot buffet wellicht wat voor u.

Ruime keuze uit diverse drankarrangementen

Als u kiest voor Josselin’s catering service, dan geniet u niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid dranken aanbod. Van koffie en thee tot een feestelijk welkomstdrankje. Of gewoon een all-in drankarrangement waarbij u geen omkijken meer heeft. Onze catering diensten zijn te boeken met of zonder ervaren bedieningspersoneel. Zij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht. Voor advies op maat zijn wij te bereiken via telefoonnummer 030 2316244 of per e-mail naar info@josselinscatering.nl. Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier. Wij verzorgen ook catering op locatie. Bekijk ons overzicht om te zien waar we allemaal actief zijn en welke vestiging het dichts bij jou in de buurt zit.