Geniet van onze heerlijke stampottenBekijk actie

Catering op locatie

Waar is Josselin's Catering actief?

Catering huren op locatie

Uw gasten ontvangen bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Wij verzorgen graag de catering met smakelijke gerechten, hapjes en drankjes. Dit doen wij al 15 jaar voor diverse feesten, evenementen en gelegenheden. Catering op locatie bestaat bij ons uit een compleet aanbod met aantrekkelijke arrangementen die wij bij u ter plekke verzorgen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om catering op maat te kiezen.

Complete buffetten, lunch of borrelhapjes

Lekker eten maakt ieder feest of evenement af. Op locatie bieden wij u diverse buffetten en all-in drankarrangementen aan. Borrelen op de zaak of een receptie? Kies dan voor ons borrelgarnituur met een drankje of een koud buffet vol lekkere hapjes. Serveert u uw gasten liever een complete lunch met verse broodjes en sappen? Ook dat is mogelijk! Onze catering service werkt altijd met dagverse producten.

Voor het diner bieden wij diverse mogelijkheden in de vorm van warme buffetten. Kies bijvoorbeeld voor een buitenlands buffet met thema’s als Spaanse tapas of juist een oer-Hollands stamppot buffet. De catering op locatie leveren wij indien gewenst met servies, bestek, schalen en glazen. Wilt u gebruik maken van onze ervaren bediening? Laat het ons weten. Ons team staat voor u klaar.

Geniet van ons uitgebreide drankarrangement

Bij eten horen ook lekkere drankjes. Onze catering op locatie verzorgt ook complete drankarrangementen die u los of all-in kan huren. Van frisdranken, thee en koffie tot goede wijnen, bieren en speciale welkomstdrankjes. U vindt het allemaal in ons uitgebreide drankenaanbod. Kiest u voor een all-in drankarrangement? Dan genieten u en uw gasten tijdens uw feest of gelegenheid onbeperkt van fris, sapjes, wijn en bier.

 

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 83 recensies

 • Liesbeth Berkhout ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een groot gezelschap : het jaarlijkse familiefeest van onze woongroep met bewoners, ouders en begeleiding : het was een zeer geslaagde middag, mede ook namens de catering van Josselins … Lees verder ! Alles was perfect geregeld, afgestemd en voorbereid. De twee personeelsleden van Josselins waren zeer vakkundig en hard aan het werk om het voor ons zo goed en lekker mogelijk te laten verlopen. Ze waren er gezellig bij en tegelijk op de achtergrond betrokken, zodat wij fijn konden samenzijn. Het bestelde bbq-pakket was heerlijk en voor ieder, groot en klein, wat wils. Kortom, een aanrader !
 • Marianne Leferink ★★★★★ 2 maanden geleden
  De tafels zagen er prachtig uit en het eten was heerlijk, misschien in verhouding iets te veel vlees gerekend per persoon
 • Remco Krul ★★★★★ 3 maanden geleden
  Voor de opening van onze installatie in Amsterdam hebben we gebruik gemaakt van Josselins Catering Service. Tijdens de voorbereidingen werd er goed meegedacht, snel gereageerd op vragen … Lees verder en verzoeken, en ook in de aanloop naar het event toe waren ze flexibel. Op de dag zelf was de service professioneel, vriendelijk en klantgericht. Kwalitatief was het ook in orde. Een aanrader dus!

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam