Catering op locatie

Waar is Josselin's Catering actief?

Catering huren op locatie

Uw gasten ontvangen bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Wij verzorgen graag de catering met smakelijke gerechten, hapjes en drankjes. Dit doen wij al 15 jaar voor diverse feesten, evenementen en gelegenheden. Catering op locatie bestaat bij ons uit een compleet aanbod met aantrekkelijke arrangementen die wij bij u ter plekke verzorgen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om catering op maat te kiezen.

Complete buffetten, lunch of borrelhapjes

Lekker eten maakt ieder feest of evenement af. Op locatie bieden wij u diverse buffetten en all-in drankarrangementen aan. Borrelen op de zaak of een receptie? Kies dan voor ons borrelgarnituur met een drankje of een koud buffet vol lekkere hapjes. Serveert u uw gasten liever een complete lunch met verse broodjes en sappen? Ook dat is mogelijk! Onze catering service werkt altijd met dagverse producten.

Voor het diner bieden wij diverse mogelijkheden in de vorm van warme buffetten. Kies bijvoorbeeld voor een buitenlands buffet met thema’s als Spaanse tapas of juist een oer-Hollands stamppot buffet. De catering op locatie leveren wij indien gewenst met servies, bestek, schalen en glazen. Wilt u gebruik maken van onze ervaren bediening? Laat het ons weten. Ons team staat voor u klaar.

Geniet van ons uitgebreide drankarrangement

Bij eten horen ook lekkere drankjes. Onze catering op locatie verzorgt ook complete drankarrangementen die u los of all-in kan huren. Van frisdranken, thee en koffie tot goede wijnen, bieren en speciale welkomstdrankjes. U vindt het allemaal in ons uitgebreide drankenaanbod. Kiest u voor een all-in drankarrangement? Dan genieten u en uw gasten tijdens uw feest of gelegenheid onbeperkt van fris, sapjes, wijn en bier.

 

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 108 recensies

 • Voorzitter WSCR ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor onze vereniging hadden we in maart 2020 een etentje geregeld voor 50 man. Hiervoor deden we een aanbetaling voor een substantieel bedrag. Helaas trad 2 dagen voor het etentje de … Lees verder corona lockdown in. We spraken toen af dat we het etentje zouden verschuiven naar een moment na de Corona problemen. 2,5 jaar later (oktober 2022) stuurde ik een mailtje naar Josselins dat we er nu wel klaar voor waren om op 15 oktober het feestje te laten plaatsvinden alleen met iets meer personen. Dat was geen enkel probleem en met dat simpele mailtje was alles gewoon netjes voor elkaar en werd het diner geleverd geheel conform afsprak. Van de deelnemers kreeg ik niet dan lovende woorden over de presentatie en kwaliteit van de maaltijd. Ik denk een sterk staaltje van super dienstverlening en hoge kwaliteit.
 • Robin Huber ★★★★★ 7 maanden geleden
  Gewoon no nonsens lekkere hapjes, prima bbq , ruim voldoende , ruime keuze en vriendelijke medewerker. Een van de weinige aanbieders, waar je ook voor 20 personen een bbq catering kunt … Lees verder huren. Mooi toch ? Josselins zou ik zo aanraden. Communicatie ook vlot en duidelijk.
 • Debby de Boer ★★★★★ 7 maanden geleden
  Snelle reacties en duidelijke communicatie. Personeel ontzettend vriendelijk en bovenal eten erg lekker en presentatie top. Kortom een aanrader!

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte formulier

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam