Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Catering huren op locatie

Uw gasten ontvangen bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Wij verzorgen graag de catering met smakelijke gerechten, hapjes en drankjes. Dit doen wij al 15 jaar voor diverse feesten, evenementen en gelegenheden. Catering op locatie bestaat bij ons uit een compleet aanbod met aantrekkelijke arrangementen die wij bij u ter plekke verzorgen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om catering op maat te kiezen.

Complete buffetten, lunch of borrelhapjes

Lekker eten maakt ieder feest of evenement af. Op locatie bieden wij u diverse buffetten en all-in drankarrangementen aan. Borrelen op de zaak of een receptie? Kies dan voor ons borrelgarnituur met een drankje of een koud buffet vol lekkere hapjes. Serveert u uw gasten liever een complete lunch met verse broodjes en sappen? Ook dat is mogelijk! Onze catering service werkt altijd met dagverse producten.

Voor het diner bieden wij diverse mogelijkheden in de vorm van warme buffetten. Kies bijvoorbeeld voor een buitenlands buffet met thema’s als Spaanse tapas of juist een oer-Hollands stamppot buffet. De catering op locatie leveren wij indien gewenst met servies, bestek, schalen en glazen. Wilt u gebruik maken van onze ervaren bediening? Laat het ons weten. Ons team staat voor u klaar.

Geniet van ons uitgebreide drankarrangement

Bij eten horen ook lekkere drankjes. Onze catering op locatie verzorgt ook complete drankarrangementen die u los of all-in kan huren. Van frisdranken, thee en koffie tot goede wijnen, bieren en speciale welkomstdrankjes. U vindt het allemaal in ons uitgebreide drankenaanbod. Kiest u voor een all-in drankarrangement? Dan genieten u en uw gasten tijdens uw feest of gelegenheid onbeperkt van fris, sapjes, wijn en bier.

Meer informatie over onze catering op locatie?

Wilt u meer weten over het huren van Josselin’s catering op locatie? Wij werken in de regio’s Utrecht, Leiden, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Delft. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 030 2316244 of per e-mail naar info@josselinscatering.nl. Bekijk online ons complete catering aanbod bij de producten/diensten. Direct een offerte aanvragen? Ga dan naar ons offerteformulier.