Catering in Woerden

Josselin's Catering regio Woerden

Catering Woerden

Bent u opzoek naar een catering in de regio van Woerden? Dan bent u bij Josselin’s Catering op het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring in professionele catering weten wij telkens weer de lat hoog te leggen en tot een uitstekend resultaat te komen. Josselin’s Catering verzorgt complete buffetten, all-in drankarrangementen en nog veel meer. Wat uw wensen voor uw feest of gelegenheid ook zijn, in Woerden en omgeving regelen wij alles voor u tot in de puntjes.

De catering in Woerden regelen wij van A tot Z

Josselin’s Catering is in staat om een gepassioneerd en professioneel team voor uw evenement in te zetten. Of u in Woerden nou een bedrijfsfeest organiseert voor uw collega’s of kerstborrel heeft, wij regelen alles van A tot Z. Kies bij ons uit een ruim aanbod hapjes en drankjes, buffetten en gewenst met een passende aankleding. Wilt u liever alles uit handen geven? Maak dan gebruik van onze ervaren bedieningsmedewerkers. Zo hoeft u tijdens uw feest geen zorgen te hebben over de service en catering.

Catering op locatie

Organiseert u iets op locatie in Woerden en heeft u daar een feesttent, servies, sanitair of een speciale aankleding bij nodig? Josselin’s Catering biedt voor u de oplossing.Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor hoge kwaliteit producten en een persoonlijke service. Uiteraard staan wij open voor een gesprek waarbij u uw wensen doorgeeft. Onze adviseurs denken graag met uw wensen mee om tot een concept te komen. Dat zien u en uw gasten terug in onze gerechten, dranken, enthousiaste personeel en de feestelijke aankleding van de locatie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Meer informatie over catering in Woerden?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze catering mogelijkheden in Woerden? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs en specialisten staan voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Om telefonisch in contact met ons te komen, kunt u het volgende nummer draaien: 030 2316244. Stuurt u liever een e-mail, dan kunt u deze sturen naar info@josselinscatering.nl. Bekijk online alvast het complete producten/diensten aanbod of vraag meteen uw offerte aan.

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 108 recensies

 • Voorzitter WSCR ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor onze vereniging hadden we in maart 2020 een etentje geregeld voor 50 man. Hiervoor deden we een aanbetaling voor een substantieel bedrag. Helaas trad 2 dagen voor het etentje de … Lees verder corona lockdown in. We spraken toen af dat we het etentje zouden verschuiven naar een moment na de Corona problemen. 2,5 jaar later (oktober 2022) stuurde ik een mailtje naar Josselins dat we er nu wel klaar voor waren om op 15 oktober het feestje te laten plaatsvinden alleen met iets meer personen. Dat was geen enkel probleem en met dat simpele mailtje was alles gewoon netjes voor elkaar en werd het diner geleverd geheel conform afsprak. Van de deelnemers kreeg ik niet dan lovende woorden over de presentatie en kwaliteit van de maaltijd. Ik denk een sterk staaltje van super dienstverlening en hoge kwaliteit.
 • Robin Huber ★★★★★ 7 maanden geleden
  Gewoon no nonsens lekkere hapjes, prima bbq , ruim voldoende , ruime keuze en vriendelijke medewerker. Een van de weinige aanbieders, waar je ook voor 20 personen een bbq catering kunt … Lees verder huren. Mooi toch ? Josselins zou ik zo aanraden. Communicatie ook vlot en duidelijk.
 • Debby de Boer ★★★★★ 7 maanden geleden
  Snelle reacties en duidelijke communicatie. Personeel ontzettend vriendelijk en bovenal eten erg lekker en presentatie top. Kortom een aanrader!

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte formulier

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam