Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Catering Woerden

Bent u opzoek naar een catering in de regio van Woerden? Dan bent u bij Josselin’s Catering op het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring in professionele catering weten wij telkens weer de lat hoog te leggen en tot een uitstekend resultaat te komen. Josselin’s Catering verzorgt complete buffetten, all-in drankarrangementen en nog veel meer. Wat uw wensen voor uw feest of gelegenheid ook zijn, in Woerden en omgeving regelen wij alles voor u tot in de puntjes.

De catering in Woerden regelen wij van A tot Z

Josselin’s Catering is in staat om een gepassioneerd en professioneel team voor uw evenement in te zetten. Of u in Woerden nou een bedrijfsfeest organiseert voor uw collega’s of kerstborrel heeft, wij regelen alles van A tot Z. Kies bij ons uit een ruim aanbod hapjes en drankjes, buffetten en gewenst met een passende aankleding. Wilt u liever alles uit handen geven? Maak dan gebruik van onze ervaren bedieningsmedewerkers. Zo hoeft u tijdens uw feest geen zorgen te hebben over de service en catering.

Catering op locatie

Organiseert u iets op locatie in Woerden en heeft u daar een feesttent, servies, sanitair of een speciale aankleding bij nodig? Josselin’s Catering biedt voor u de oplossing.Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor hoge kwaliteit producten en een persoonlijke service. Uiteraard staan wij open voor een gesprek waarbij u uw wensen doorgeeft. Onze adviseurs denken graag met uw wensen mee om tot een concept te komen. Dat zien u en uw gasten terug in onze gerechten, dranken, enthousiaste personeel en de feestelijke aankleding van de locatie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Meer informatie over catering in Woerden?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze catering mogelijkheden in Woerden? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs en specialisten staan voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Om telefonisch in contact met ons te komen, kunt u het volgende nummer draaien: 030 2316244. Stuurt u liever een e-mail, dan kunt u deze sturen naar info@josselinscatering.nl. Bekijk online alvast het complete producten/diensten aanbod of vraag meteen uw offerte aan.Catering Woerden