Geniet van onze heerlijke stampottenBekijk actie

Catering in Woerden

Josselin's Catering regio Woerden

Catering Woerden

Bent u opzoek naar een catering in de regio van Woerden? Dan bent u bij Josselin’s Catering op het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring in professionele catering weten wij telkens weer de lat hoog te leggen en tot een uitstekend resultaat te komen. Josselin’s Catering verzorgt complete buffetten, all-in drankarrangementen en nog veel meer. Wat uw wensen voor uw feest of gelegenheid ook zijn, in Woerden en omgeving regelen wij alles voor u tot in de puntjes.

De catering in Woerden regelen wij van A tot Z

Josselin’s Catering is in staat om een gepassioneerd en professioneel team voor uw evenement in te zetten. Of u in Woerden nou een bedrijfsfeest organiseert voor uw collega’s of kerstborrel heeft, wij regelen alles van A tot Z. Kies bij ons uit een ruim aanbod hapjes en drankjes, buffetten en gewenst met een passende aankleding. Wilt u liever alles uit handen geven? Maak dan gebruik van onze ervaren bedieningsmedewerkers. Zo hoeft u tijdens uw feest geen zorgen te hebben over de service en catering.

Catering op locatie

Organiseert u iets op locatie in Woerden en heeft u daar een feesttent, servies, sanitair of een speciale aankleding bij nodig? Josselin’s Catering biedt voor u de oplossing.Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor hoge kwaliteit producten en een persoonlijke service. Uiteraard staan wij open voor een gesprek waarbij u uw wensen doorgeeft. Onze adviseurs denken graag met uw wensen mee om tot een concept te komen. Dat zien u en uw gasten terug in onze gerechten, dranken, enthousiaste personeel en de feestelijke aankleding van de locatie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Meer informatie over catering in Woerden?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze catering mogelijkheden in Woerden? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs en specialisten staan voor u klaar. Wij denken graag met u mee. Om telefonisch in contact met ons te komen, kunt u het volgende nummer draaien: 030 2316244. Stuurt u liever een e-mail, dan kunt u deze sturen naar info@josselinscatering.nl. Bekijk online alvast het complete producten/diensten aanbod of vraag meteen uw offerte aan.

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 83 recensies

 • Liesbeth Berkhout ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een groot gezelschap : het jaarlijkse familiefeest van onze woongroep met bewoners, ouders en begeleiding : het was een zeer geslaagde middag, mede ook namens de catering van Josselins … Lees verder ! Alles was perfect geregeld, afgestemd en voorbereid. De twee personeelsleden van Josselins waren zeer vakkundig en hard aan het werk om het voor ons zo goed en lekker mogelijk te laten verlopen. Ze waren er gezellig bij en tegelijk op de achtergrond betrokken, zodat wij fijn konden samenzijn. Het bestelde bbq-pakket was heerlijk en voor ieder, groot en klein, wat wils. Kortom, een aanrader !
 • Marianne Leferink ★★★★★ 2 maanden geleden
  De tafels zagen er prachtig uit en het eten was heerlijk, misschien in verhouding iets te veel vlees gerekend per persoon
 • Remco Krul ★★★★★ 3 maanden geleden
  Voor de opening van onze installatie in Amsterdam hebben we gebruik gemaakt van Josselins Catering Service. Tijdens de voorbereidingen werd er goed meegedacht, snel gereageerd op vragen … Lees verder en verzoeken, en ook in de aanloop naar het event toe waren ze flexibel. Op de dag zelf was de service professioneel, vriendelijk en klantgericht. Kwalitatief was het ook in orde. Een aanrader dus!

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam