Geniet van onze heerlijke stampottenBekijk actie

Catering in Den Haag

Josselin's Catering regio Den Haag

Beste cateraar in Den Haag

Wilt u catering aan huis omdat u een feestje geeft of bent u op zoek naar een cateraar Den Haag voor een bedrijfsborrel of ander zakelijk evenement? Kijk naar de uitgebreide mogelijkheden bij Josselin’s Catering regio Den Haag. Josselin’s Catering & Party Service heeft vestigingen in onder meer UtrechtLeidenAmsterdamRotterdam en ook in Den Haag. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en een bijzonder uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van catering.

Er zijn tal van mogelijkheden voor arrangementen, zowel voor warme als koude buffetten, voor een high tea en er zijn ook mogelijkheden voor drankarrangementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een geweldige barbecue, een stamppotbuffet of voor diners met meerdere gangen. Wat u ook zoekt op het gebied van catering wij kunnen het voor u organiseren! Wij verzorgen meer dan alleen smakelijk eten, wij verzorgen desgewenst ook alles om uw evenement heen. Zo regelen wij voldoende tafels en stoelen, kunnen wij de aankleding verzorgen met groenvoorziening, leveren wij eventueel partytenten en ook het licht en geluid, de garderobe alsmede personele diensten nemen wij graag voor onze rekening. Onze service is bijzonder goed te noemen en wij stellen onze klant graag centraal. Immers het is úw feest en wij helpen u graag dit feest volledig aan uw wensen te laten voldoen zodat u er met veel plezier en een goede herinnering op kunt terugkijken.

Uitgebreide cateringservice in Den Haag

Josselin’s Catering & Party Service heeft heel veel mogelijkheden op het gebied van catering. Organiseert u een gezellige borrel bij u op de zaak? Wij verzorgen graag een smakelijk borrelgarnituur en de bijbehorende drankjes. Er zijn verschillende arrangementen voor een borrelgarnituur: zoutjes en nootjes met statafels, verschillende borrelgarnituren die u naar wens kunt uitbreiden of geheel kunt samenstellen naar uw eigen inzicht. Ook een warm borrelgarnituur behoort tot de mogelijkheden. Een borrelgarnituur is natuurlijk heel geschikt voor een evenement op kantoor maar ook voor thuis of als voorafje bij een groter diner of buffet.

Bij Josselin’s Cateringservice vindt u verschillende mogelijkheden voor arrangementen voor koude buffetten en warme buffetten en combinaties van warme en koude buffetten. Verder kunt u terecht voor buitenlandse buffetten en een vegetarisch buffet maar ook voor stamppotten of een barbecue. Ook catering voor een gezellige lunch of brunch en wat denkt u van een high tea met familie of vrienden? Tenslotte bieden wij een keur aan nagerechten en is het ook mogelijk hapjes buffetten te bestellen. Omdat geen feest hetzelfde is verzorgen wij altijd maatwerk. In overleg met u stellen wij het ideale catering pakket samen, afgestemd op uw wensen en eisen.

Altijd volledig verzorgd

Cateringservice van Josselin’s betekent voor u: ontzorgen. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een van onze overheerlijke buffetten dan verzorgen wij ook alles om het buffet heen. Wij leveren de benodigde borden en het benodigde bestek, de servetten en de shaving dishes met pasta branders voor het warm houden van de gerechten, de buffettafels zijn mooi aangekleed met rok en damastkleden en de gerechten worden geserveerd op mooie spiegels en/of schalen. Ook borrelgarnituren worden aangeleverd op mooie schalen en hetzelfde geldt voor broodjes of het serveren van een high tea. Wij verzorgen desgewenst ook de personele bezetting en het verwelkomen van uw gasten, het aannemen van jassen en het begeleiden naar de feestzaal behoort, naast het serveren van de gerechten, ook tot de werkzaamheden van ons personeel.

Catering thuis op kantoor en op locatie

Vrijgezellenfeestje thuis? Een high tea voor de hele familie, een borrel op kantoor? Catering voor grote groepen zoals bijvoorbeeld tijdens een symposium of een huwelijksfeest op locatie? Josselin’s Catering kan in elke setting de catering verzorgen en regelt alles hier omheen van decoratie tot inrichting, het licht en geluid en mobiele toiletvoorzieningen. Natuurlijk ruimen wij ook alles weer netjes voor u op. U hoeft zelf nergens naar om te kijken. Ook kunnen wij samen met u kijken naar een geschikte locatie of de locatie die u al heeft uitgezocht geschikt maken voor het feest dat u in gedachten heeft. Misschien heeft u thuis een partytent nodig of moet de locatie die heeft uitgezocht stijlvol worden ingericht. Wij verzorgen onder meer statafels of gewone tafels, de benodigde stoelen, het benodigde glaswerk en bestek maar ook bijvoorbeeld de garderobe, extra toiletvoorzieningen, extra verlichting. Wij kunnen zelfs de vloer van uw paviljoen tent leveren.

Meer informatie

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden voor Catering Den Haag neem dan contact op met ons op via 070-3641120 of het offerteformulier. Wij adviseren u graag persoonlijk en uiteraard vrijblijvend.

 • NCatering van A tot Z
 • NMeer dan 20 jaar cateringervaring
 • NRuime keuze & goede service
 • NCatering op locatie

Josselin's catering recensies IconJosselin's catering recensies

Handelsweg 12, Zoeterwoude

4,9 83 recensies

 • Liesbeth Berkhout ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een groot gezelschap : het jaarlijkse familiefeest van onze woongroep met bewoners, ouders en begeleiding : het was een zeer geslaagde middag, mede ook namens de catering van Josselins … Lees verder ! Alles was perfect geregeld, afgestemd en voorbereid. De twee personeelsleden van Josselins waren zeer vakkundig en hard aan het werk om het voor ons zo goed en lekker mogelijk te laten verlopen. Ze waren er gezellig bij en tegelijk op de achtergrond betrokken, zodat wij fijn konden samenzijn. Het bestelde bbq-pakket was heerlijk en voor ieder, groot en klein, wat wils. Kortom, een aanrader !
 • Marianne Leferink ★★★★★ 2 maanden geleden
  De tafels zagen er prachtig uit en het eten was heerlijk, misschien in verhouding iets te veel vlees gerekend per persoon
 • Remco Krul ★★★★★ 3 maanden geleden
  Voor de opening van onze installatie in Amsterdam hebben we gebruik gemaakt van Josselins Catering Service. Tijdens de voorbereidingen werd er goed meegedacht, snel gereageerd op vragen … Lees verder en verzoeken, en ook in de aanloop naar het event toe waren ze flexibel. Op de dag zelf was de service professioneel, vriendelijk en klantgericht. Kwalitatief was het ook in orde. Een aanrader dus!

Vertrouwde samenwerkingen met

Meer weten over Josselin’s catering service?

Wilt u meer weten over onze catering service? Download dan ons producten/diensten aanbod voor een compleet overzicht.

Voor advies op maat zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer of per e-mail naar info@josselinscatering.nl.

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier.

Download onze volledige brochure prijslijst via onderstaande button:

Vraag een offerte aan!

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Velden gemarkeerd met * hebben wij nodig om uw aanvraag goed te verwerken.

Bel ons directvoor meer informatie

Catering Leiden

Catering Utrecht

Catering Rotterdam

Catering Den Haag

Catering Amsterdam