Vraag direct uw offerte aan. Geheel vrijblijvend!

Beste cateraar in Amsterdam

Organiseert u een feest of ander evenement en bent u op zoek naar een geschikt cateringbedrijf? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden bij Josselin’s Catering & Partyservice. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor catering Amsterdam en omstreken en ook in andere plaatsen zoals in Utrecht, Leiden, Den Haag en kleinere gemeenten in deze regio’s. U kunt bij ons terecht voor een borrelgarnituur, tal van koude en warme buffetten, stamppotten, uitgebreide gangendiners, voor een walking dinner, belegde broodjes, lunches en nog veel meer. U kiest bij ons uit verschillende arrangementen maar het is ook mogelijk om de catering volledig naar wens te laten samenstellen. Wij helpen bij het zoeken van een geschikte locatie of komen bij u aan huis of op kantoor in Amsterdam. Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook tal van andere diensten voor u verrichten. Denk aan het verhuren van tenten en materiaal voor het organiseren van het feest, tot het verzorgen van de dranken, de personele bezetting of de groenvoorziening.

Uitgebreide service in Amsterdam

Josselin’s Catering & Partyservice biedt een oplossing voor elk evenement. Of u nu een groot gezelschap wil trakteren op een uitgebreid diner zoals bijvoorbeeld bij een huwelijk of een zakelijk evenement of u wilt een intiem feestje bij thuis organiseren, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en houden daarbij natuurlijk rekening met het beschikbare budget. Misschien wilt u zelf een aandeel in de organisatie om zo kosten te drukken. In dat geval kunt u bij ons allerlei artikelen huren zoals een partytent, borden en bestek en extra tafels en stoelen. Wilt u alles uit handen geven, dan is dit ook mogelijk. Wij kunnen de personele bezetting verzorgen en uiteraard serveren wij de lekkerste gerechten en dranken. Wij nemen desgewenst ook de garderobe voor onze rekening. Als u gebruik maakt van een van de vele arrangementen voor uw catering Amsterdam dan horen daarbij altijd diverse extra’s. Denk aan het verzorgen dan de tafelaankleding, het verzorgen van de benodigde tafels en stoelen, borden en bestek, servetten, mooie schalen waarin de gerechten worden opgediend, het uitserveren van de gerechten indien gewenst en natuurlijk ruimen wij na afloop alles weer netjes op.

Een greep uit de mogelijkheden

De mogelijkheden voor catering op maat zijn bij Josselin’s Catering eindeloos. Voor een borrel op kantoor kunt u bij ons terecht voor een aantrekkelijk borrelgarnituur bestaande uit zoutjes, nootjes en warme borrelgarnituur hapjes zoals bitterballen. Voor zowel zakelijke bijeenkomsten als familiefeesten serveren wij verschillende koude en warme buffetten. U heeft steeds de keuze uit verschillende buffetten variërend in prijs en bestaande uit overheerlijke gerechten. Dan zijn er ook nog verschillende buitenlandse buffetten zoals een Mediterraan buffet, Italiaans buffet, Indonesisch buffet, tapas buffet of een Tex Mex buffet. Er zijn verschillende mogelijkheden voor barbecues en ook hier kiest u weer uit meerdere arrangementen of stelt u een barbecue naar wens zelf samen. Tenslotte zijn er nog tal van andere mogelijkheden: een walking dinner of een meer gangen diner, heeft u een uitgebreide keuze uit nagerechten, belegde broodjes en natuurlijk behoren ook lunches en brunches tot de mogelijkheden. En wat dacht u van een heerlijke high tea voor een groep vriendinnen of met de hele afdeling van kantoor? Geniet van sandwiches en tortillarolletjes en natuurlijk van heerlijke zoetwaren zoals petit fours, slagroomsoesjes, muffins en brownies. Bij sommige arrangementen is de drank inbegrepen zoals bijvoorbeeld bij de high tea. U kunt ook gebruik maken van verschillende drankarrangementen.

Partyverhuur en tentenverhuur

Wilt u zelf een feestje organiseren in Amsterdam en heeft u extra materialen nodig dan kunt u ook terecht bij Josselin’s Catering & Partyservice. U kunt bij ons terecht voor losse partyverhuur of voor all-in verhuur. In het laatste geval stellen wij samen met u een pakket samen dat volledig past bij uw feest en het aantal gasten. Het kan onder meer gaan om statafels, het benodigde glaswerk, borden en bestek en andere benodigdheden. Heeft u speciale aankleding nodig voor de feestruimte dan kunt u deze ook bij ons huren. Denk aan planten, verlichting, tapijten of speciale apparatuur op het gebied van beeld en geluid.
Josselin’s Catering & Partyservice biedt ook een grote verscheidenheid aan tenten voor de feestlocatie. Kies uit eenvoudige tenten tot speciale pagodetenten of kijk naar een aluminium paviljoen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor extra verlichting, verwarming, stroom, stoffering en sanitair voor in de tent. Zelfs deuren, schuifdeuren en houten vloeren behoren tot de mogelijkheden. Kijk op onze website voor het opdoen van inspiratie, uitgebreide informatie en tarieven of neem contact met ons op voor persoonlijke en vrijblijvende informatie en advies.

Meer informatie

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden voor Catering Den Haag? Neem dan contact op met Josselin’s Cateringservice: 070-3641120. Wij adviseren u graag persoonlijk en uiteraard vrijblijvend.

Catering in Amsterdam