Warm buffet Rotterdam

Genieten van een heerlijk warm buffet in Rotterdam (en omgeving) zonder urenlang in de keuken te staan? Dat kán! Bij Josselin’s Catering kiest u uit verschillende warme buffetten voor elke gelegenheid en voor elk soort gezelschap. Daarnaast nemen wij ook de verzorging van de drankjes voor onze rekening en nemen wij u allerlei andere taken uit handen. U kunt uw gehele evenement bij ons in veilige handen leggen: van inkoop en bereiding van de gerechten tot aankleding van de feestelijke locatie!

Als u gebruik maakt van de diensten van Josselin’s Catering dan hoeft u zelf nergens naar om te kijken zodat u kunt mee feesten met uw gasten. U bent immers de gastheer of gastvrouw en wilt uw gasten alle aandacht kunnen geven die zij verdienen. Naast de keuze uit warme buffetten kunt u bij ons ook terecht voor onder meer koude buffetten, speciale en buitenlandse buffetten, een borrelgarnituur, vegetarische buffetten en andere party diensten zoals de verhuur van tenten en drankcatering. Wilt u een hapjesbuffet bestellen of zoekt u een BBQ cateraar in Rotterdam? Alles is mogelijk bij Josselin’s Catering.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Over Josselin’s Catering
 2. Aanbod warme buffetten
 3. Uitgebreid cateringaanbod
 4. Verhuur party artikelen
 5. Werkgebieden Josselin’s Catering
 6. Offerte aanvragen

 

Over Josselin’s Catering

Josselin’s Catering is een ervaren cateraar. Wij werken in de hele Randstad en hebben verschillende vestigingen. Wat voor bijeenkomst u ook wilt organiseren, wij helpen u graag bij de invulling van de gerechten en dranken. Denk aan bijvoorbeeld:

 • Een familie feest zoals een huwelijksjubileum
 • Een bedrijfsfeest, een vergadering, borrel of symposium
 • Een verjaardag borrel
 • Een huwelijksreceptie of huwelijksfeest
 • Een vriendinnenfeest of een vrijgezellenfeest
 • Een condoleance, afscheid of andere gelegenheid

U kunt van onze diensten gebruik maken voor een bijeenkomst vanaf 20 personen en kunt kiezen uit tal van catering mogelijkheden. Natuurlijk passen wij onze standaardbuffetten en andere catering service geheel aan uw wensen aan. U kunt kiezen uit catering met of zonder professionele bediening. Onze ervaren medewerkers zorgen er graag voor dat tijdens uw evenement alles op rolletjes loopt, voorzien uw gasten -desgewenst- van informatie over de gerechten, serveren uit, nemen jassen aan en staan u bij met raad en daad tijdens het gehele evenement.

Kiest u voor uw buffet in Rotterdam voor Josselin’s Catering dan bent u zeker van service en kwaliteit. Onze koude en warme buffetten zijn inclusief borden en bestek en de gerechten worden geserveerd op feestelijke schalen. De buffettafels zijn voorzien van damast witte kleden, van een tafelrok en van ander decoratiemateriaal zodat het geheel een luxueuze en aantrekkelijke uitstraling heeft.

In Rotterdam kunnen wij op elke locatie een warm buffet of andere catering verzorgen. Wij helpen u ook graag bij het zoeken naar een geschikte locatie. In deze prachtige havenstad, met de grootste haven ter wereld is maar liefst meer dan 40 kilometer havengebied. Wilt u catering tijdens een tochtje over één van de rivieren die door Rotterdam lopen: De Rijn of de Maas? Wilt u in een van de vele kantoren en bedrijven die Rotterdam telt een feest vieren, een borrel organiseren of heeft u een overheerlijk warm buffet nodig voor uw zakelijke gasten? Josselin’s Catering verzorgt het. Met meer dan een half miljoen inwoners is er natuurlijk regelmatig een feest te vieren in Rotterdam. Een huwelijk, een jubileum, een verjaardag, vriendinnenfeest of vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Voor deze gelegenheden, maar ook voor minder plezierige zaken zoals een condoleance, kunt u een beroep doen op de service van Josselin’s Catering.

 

 

Aanbod warme buffetten

Voor een warm buffet in Rotterdam of andere plaats in de Randstad kunt u bij Josselin’s Catering kiezen uit verschillende mogelijkheden m.b.t. warme buffetten.

Warm buffet Yara is een uitgebreid en smakelijk warm buffet dat bestaat uit tal van lekkere gerechten: een Oud Hollands vispotje (zalm, kabeljauw diverse groenten in een vissaus), Boeuf Stroganoff (gestoofd rundvlees met paprika, ui, augurk en champignons, Filet de porc à la crème (varkenskophaas met champignonroomsaus) en

Coq au vin (gestoofde kipvleugels met diversen groenten en rode wijn). Het geheel wordt geserveerd met bijgerechten zoals pommes gratin, rijst, groenteschotels, aardappels in roomsaus en diverse salades.

Warm buffet Rianne is iets luxueuzer en uitgebreider en bestaat onder meer uit een gamba schotel en stukjes gemarineerde zalm in witte wijn saus, een overheerlijke kalfsstoof en gemarineerde kalkoen medaillons in rode portsaus. En wat te denken van de gemarineerde lams ham, aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en een broccoli quiche? Als bijgerechten worden verder nog basmati rijst, groenten a la chef en een frisse fruitsalade geserveerd.

In de periode van 1 oktober tot 15 februari kunt u ook genieten van ons speciale wild buffet. Dit buffet bestaat uit heerlijke wildgerechten zoals reeschotel, hazenpeper, fazant en everzwijn. De bijgerechten zijn afgestemd op deze heerlijke wildgerechten: Waldorfsalade, wildsalade met paddenstoelen, rode kool en spruitjes en natuurlijk stoofpeertjes en aardappelpuree.

Naast deze warme buffetten zijn er nog andere mogelijkheden voor een warm buffet. Een stamppotbuffet bijvoorbeeld, verschillende buitenlandse buffetten en combinaties van warme en koude buffetten. Het is ook mogelijk te kiezen voor een BBQ in buffetvorm. U krijgt dan bbq vlees en vis zoals kipsaté, hamburger, zalmmootjes en speklapjes en een bijpassend garnituur in buffetvorm.

 

 

Uitgebreid cateringaanbod

Josselin’s Catering biedt voor ieder evenement passende catering:

 • BBQ
 • Belegde broodjes
 • Borrelgarnituur
 • Buitenlandse buffetten
 • Gangen diners
 • Koude Buffetten
 • Lunches, brunch, High Tea
 • Nagerechten
 • Stamppotten
 • Vegetarisch buffet
 • Walking dinner
 • Warm en koud buffet
 • Warme buffetten

Het is ook mogelijk een combinatie van deze catering modellen met ons af te spreken en u kunt ook een hapjesbuffet bestellen voor een receptie. Geen feest of bijeenkomst is hetzelfde en wij verzorgen de catering graag geheel naar uw wensen en kunnen ook rekening houden met dieetwensen. U kunt uw gasten verwelkomen met een borrelgarnituur of alleen met een drankje waarna de gasten aan tafel gaan voor een warm buffet, een koud buffet of een combinatie van beide. Kiest u liever voor een walking dinner zodat uw gasten volop kunnen netwerken? Of wilt u eens iets anders en kiest u voor een high tea? Natuurlijk is het ook mogelijk gezellig te barbecueën en bieden wij ook overheerlijke nagerechten, verzorgen wij de drankjes en indien gewenst ook de personele bezetting en de aankleding van de locatie.

 

 

Verhuur party artikelen

Naast alle mogelijkheden op het gebied van catering kunt u bij Josselin’s Catering gebruik maken van andere catering diensten. Wilt u zelf een feest organiseren en heeft u bepaalde artikelen nodig dan kunt u deze bij ons huren. Denk aan glaswerk en meubilair, linnen, parasols tegen de felle zon in de zomer of verwarming tijdens koude dagen. Wij verhuren garderobe inrichting, elektra, bloemen en planten ter aankleding van de locatie en ook geluidsapparatuur.

Het is ook mogelijk een partytent te huren voor uw evenement. Kies bij ons uit verschillende soorten en maten en uit tal van toebehoren. Onze feesttenten zijn regen- en windbestendig, geschikt voor bijvoorbeeld een tuinfeest en eenvoudig op te zetten. Kies onder meer uit pagodetenten (met typisch puntdak) of voor een paviljoentent. Tot de keuze behoren verder zaken als toiletvoorzieningen, verlichting en verwarming, stoffering en uiteraard alles wat u nodig heeft op het gebied van tafels, stoelen, borden en bestek en zelfs tapijt, houten vloeren en deuren voor feesttenten met harde wanden.

Werkgebieden Josselin’s Catering

Bij Josselin’s Catering kunt u terecht voor een warm buffet in Rotterdam, maar ook voor catering in andere steden. Ook voor koude buffetten, een high tea of een hapjesbuffet bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons werkgebied beslaat de gehele Randstad en u kunt altijd terecht op een locatie in de buurt. Onze locaties:

Per vestiging kunt u telefonisch contact opnemen voor een persoonlijk gesprek, voor advies en overleg over de invulling van uw catering. Wij komen in alle grote en kleine steden en dorpen in de regio van onze vestigingen.

Offerte aanvragen

Als u van plan bent gebruik te maken van catering service dan heeft u waarschijnlijk allerlei vragen. Wij beantwoorden uw vragen graag! U kunt een van onze vestigingen bellen voor meer informatie of direct een offerte aanvragen. Of u nou een koud of warm buffet wilt organiseren in Rotterdam, een bbq cateraar in Amsterdam zoekt, een bedrijfsuitje in Utrecht heeft of een familiefeest wilt aanvullen en daarvoor een hapjesbuffet wilt bestellen. Neem contact op met een van onze vestigingen.

Het hoofdkantoor van Josselin’s Cateringservice kunt u zowel per telefoon 071-5820374 als per email bereiken. Mail ons gerust als u vragen heeft via info@josselinscatering.nl of vraag direct een offerte aan!

 

Offerte aanvragenHeeft u uw wensen al op papier staan? Voeg deze dan bij