Josselin’s Catering

Bent u op zoek naar een professionele bbq cateraar in Amsterdam voor een evenement, familiefeest of zakelijke bijeenkomst? Josselin’s Catering & Party Service biedt een groot aantal mogelijkheden om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Naast het bereiden en serveren van heerlijke gerechten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Wij kunnen u een groot deel van de organisatie van bijvoorbeeld uw feest of zakelijke borrel uit handen nemen. U hoeft niet zelf achter tafels en stoelen aan, wij verzorgen de aankleding van de ruimte, zorgen voor de borden en het bestek en voor de afwas. Catering in Amsterdam nodig? Kies voor Josselin’s Catering & Party Service.

Josselin’s Catering verzorgt catering aan huis, op kantoor maar ook op elke andere locatie. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u ook adviseren en kennen wij veel locaties die geschikt zijn voor een feest. Catering is nodig bij veel verschillende evenementen. Het kan gaan om een vrijgezellenfeest, een afscheidsfeest op de zaak, een huwelijksreceptie of een borrel met de afdeling. Voor welke gelegenheid u ook catering wilt, wij staan voor u klaar.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Arrangementen en catering op maat
 2. Barbecue pakket 1
 3. Barbecue pakket 2
 4. Werkgebieden Josselin’s Catering & Party Service’s
 5. Offerte aanvragen

 

Arrangementen en catering op maat

Er zijn veel mogelijkheden bij Josselin’s Catering & Party Service: warme en koude buffetten, combinaties daarvan, en vegetarisch buffet of een stamppotbuffet (bekijk ook: hapjesbuffet bestellen). U kunt bij ons terecht voor borrelgarnituur, voor een barbecue, een walking dinner, lunches, een high tea en nog veel meer. Wilt u liever helemaal zelf bepalen hoe de catering er uit ziet dan verzorgen wij ook graag catering geheel op maat. Als u een barbecue wilt organiseren dan kiest u bij Josselin’s uit twee varianten: BBQ 1 en BBQ 2. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillen tussen deze barbecues.

Als u kiest voor catering van Josselin’s Catering & Party Service dan zijn alle buffetten inclusief borden, bestek en servetten. Wij verzorgen ook de buffettafels zelf en het voedsel wordt gepresenteerd op feestelijke spiegels en/of schalen. Deze extra’s zijn zonder bijkomende kosten en voor een nog feestelijker uitstraling verzorgen wij ook -eveneens zonder extra kosten- de nodigde damast witte kleden, tafelrok en decoratie materiaal. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de personele bezetting. Zoek niet langer naar een partij voor een barbecue catering in Amsterdam, maar informeer naar alle mogelijkheden bij Josselin’s Catering & Party Service.

Barbecue pakket 1

Barbecue pakket 1 is de standaard barbecue, maar toch heel uitgebreid en luxueus. Per persoon kunt u rekenen op 250 gram vlees en vis, waaronder onder meer:

 • Gemarineerde kipsaté
 • Voorgegaarde kipvleugeltjes
 • Worst
 • Hamburgers
 • Biefstuk speciaal voor de BBQ
 • Gemarineerde speklapjes
 • Zalmmoot
 • Pangasiusfilet

Tot een luxueuze barbecue behoren natuurlijk ook de nodigde bijgerechten: salades (waldorfsalade, huzarensalade, komkommersalade en een tomatensalade), verschillende soorten stokbrood met roomboter en kruidenboter en overheerlijke sausjes voor bij het vlees en de vis.

Tot barbecue pakket 1 behoren ook de barbecues zelf en ook shafingdishes en pastabranders voor het warm houden van gerechten ontbreken niet. Natuurlijk hoeft u niet zelf af te wassen. Als u de gebruikte materialen veegschoon retourneert, dan nemen wij de afwas voor onze rekening.

 

Barbecue pakket 2

Als u kiest voor BBQ 2 dan krijgt u in grote lijnen dezelfde gerechten als bij BBQ 1, maar met allerlei extra’s. Denk aan een spies van varkenshaas, biefstuk, spek, paprika en ui, aan drumsticks in een piri piri marinade, overheerlijke exclusieve lamszadel, runderhamburgers en spiesjes met gamba’s. Ook de bijgerechten zijn wat exclusiever. Zo wordt bij het stokbrood als extra nog een huisgemaakte tapenade geserveerd en de salades zijn eveneens huisgemaakt, dus extra lekker.

Verder behoren tot BBQ 2 onder meer nog een fruitsalade, een gepofte aardappel met kruidenroom, tortellini salade met room mayonaise en gevulde eitjes. Voor beide barbecues geldt dat alles compleet wordt verzorgd. Het voedsel wordt aangeleverd in thermoboxen en de salades zijn mooi opgemaakt en worden geserveerd op luxueuze schalen. Heeft u speciale wensen voor de barbecue dan is het ook mogelijk te kiezen voor een BBQ op maat.

 

Werkgebieden Josselin’s Catering & Party Service

U kunt in een groot deel van Nederland gebruik maken van de cateringdiensten van Josselin’s Catering & Party Service’s. Er zijn verschillende vestigingen zodat de aanrijdtijd kort is:

Neem gerust contact op met één van de vestigingen als u vragen heeft over de verschillende arrangementen of over de barbecue pakketten. Naast de arrangementen zijn er ook allerlei andere mogelijkheden bij Josselin’s Catering & Party Service om uw feest of ander evenement tot in de puntjes te organiseren. Zo kunt u bij ons glaswerk, bestek, borden huren maar ook meubilair waaronder tafels, stoelen, statafels en klaptafels.

Een grote keuze uit arrangementen voor elke gelegenheid, drankarrangementen en verhuur van tal van extra’s. Kijk ook eens naar de vele mogelijkheden voor het huren van een partytent. De feesttenten van Josselin’s Catering & Party Service zijn wind- en regenbestendig en kunt u in verschillende soorten en maten huren. Kies voor een eenvoudige partytent, een pagodetent met typisch puntdak of voor een stevig aluminium paviljoen tent. De feesttent kan compleet voor u worden ingericht, van vloerbedekking tot verlichting, een houten vloer, verwarming, sanitaire voorzieningen en extra’s voor de kinderen.

Voor de aankleding van uw ruimte bieden wij een ruime keuze waaronder tafellakens, tafelrok, servetten, parasols en verwarming voor uw terras, benodigdheden voor de inrichting van de garderobe en ook het huren van sanitair behoort tot de mogelijkheden. Wilt u professionele geluidsapparatuur huren, heeft u zaken op het gebied van verlichting en elektra nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Hoewel u op de website van Josselin’s Catering & Party Service’s veel informatie kunt vinden, onder andere ook over de verschillende prijsstellingen m.b.t. de barbecue catering, zult u altijd nog vragen hebben. Stel uw vragen gerust, vrijblijvend, aan één van onze medewerkers of vul het online offerteformulier in!

Offerte aanvragenHeeft u uw wensen al op papier staan? Voeg deze dan bij